myINSPOT ToS

myINSPOT – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ: ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

18 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ. ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

 

Η εταιρεία με την επωνυμία «INSPOT ΙΚΕ», εφεξής η «Εταιρεία ή INSPOT»,  η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση Στραϊτσα 2, 57001 Θέρμη , με Α.Φ.Μ. 801010748  Δ.Ο.Υ  Ζ Θεσσαλονίκης, δημιούργησε και  λειτουργεί  την εφαρμογή επιβράβευσης με την ονομασια «myINSPOT»  για κινητά τηλέφωνα (εφεξής η «Εφαρμογή» ή «myINSPOT»), καθώς και κάθε πληροφορία ή στοιχείο (π.χ. έγγραφα, αρχεία, κείμενα, γραφήματα), που εμπεριέχεται σε αυτή, εφεξής το «Υλικό», με σκοπό την επιβράβευση των πελατών των καταστημάτων του δικτύου της και συμμετεχόντων στο πρόγραμμα, εφεξής οι «Χρήστες» με την παροχή προσφορών, προνομίων και δώρων, μέσω της συλλογής και εξαργύρωσης πόντων (έφεξης “SPOTS”). Η χρήση της Εφαρμογής, των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσα από αυτή και του Υλικού, υπόκεινται στους παρόντες Όρους Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή, οι οποίοι αποτελούν και τη συμφωνία μεταξύ της Εταιρείας και κάθε προσώπου που επισκέπτεται την Εφαρμογή σχετικά με τη χρήση αυτών. Η με οποιονδήποτε τρόπο πρόσβαση στην  Εφαρμογή και χρήση αυτής (συμπεριλαμβανομένης και της απλής πλοήγησης σε αυτή) δηλώνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από το Χρήστη των Όρων Χρήσης, όπως ισχύουν σε κάθε χρονική στιγμή. Εφόσον ο Χρήστης έχει κάνει εγγραφή στην Εφαρμογή «myINSPOT» ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία επικοινωνίας του για να στείλουμε ενημερωτικά emails, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4624/2019, του Ν.2774/1999, τις αποφάσεις και οδηγίες της Αρχής Προστασίας Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων – Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Εταιρεία δείτε την Πολιτική Απορρήτου μας. Οι εν λόγω Όροι δύνανται να τροποποιηθούν οποτεδήποτε μονομερώς από την Εταιρεία κατά τη διακριτική της ευχέρεια χωρίς προειδοποίηση. Θα πρέπει να εξετάζετε συχνά τους Όρους και τις σχετικές πολιτικές, καθώς η εφαρμογή μπορεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζει και με μόνη υποχρέωση από τη μεριά της Εταιρείας να κοινοποιεί τις αλλαγές στην επίσημη ιστοσελίδα της www.inspot.gr. Με την εγγραφή σας στο Πρόγραμμα συμφωνείτε επίσης να δεσμεύεστε από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ και τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ της ιστοσελίδας www.inspot.gr.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MYINPOST

Για να κάνετε χρήση της εφαρμογής επιβράβευσης της Εταιρείας,  θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στην Εφαρμογή «myINSPOT». Για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας, θα σας ζητήσουμε ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως Όνομα, Επώνυμο, Ψευδώνυμο (Nickname) και αριθμό κινητού τηλεφώνου. 

Η συμμετοχή στην εφαρμογή είναι αυστηρά προσωπική και δεν δύναται να μεταβιβαστεί ή να εκχωρηθεί από τον χρήστη σε οποιονδήποτε τρίτο.

Κάθε Χρήστης δύναται να διατηρεί μόνο έναν προσωπικό Λογαριασμό (“Λογαριασμό”) ανά κατάστημα, στον οποίο πιστώνονται τα SPOTS  που συγκεντρώνονται. Τα SPOTS που αποκτώνται σε διαφορετικά καταστήματα, με διαφορετικούς λογαριασμούς δε μπορούν να συγχωνευθούν. Σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα κλείσει, τα SPOTS του εκάστοτε εγγεγραμμένου χρήστη στο εν λόγω κατάστημα χάνονται και δε μεταφέρονται σε άλλο κατάστημα. 

Η συμμετοχή στην εφαρμογή επιτρέπεται σε φυσικά πρόσωπα, μόνο για προσωπική χρήση, που έχουν δώσει ένα έγκυρο κινητό τηλέφωνο και ονοματεπώνυμο. Σε περίπτωση ανηλίκου συναινεί ο ασκών γονική μέριμνα και καμία ευθύνη δεν φέρει η εταιρεία. 

ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ myINSPOT

Η εφαρμογή myINSPOT είναι ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των πιστών πελατών της INSPOT με την συλλογή SPOTS σε καταστήματα INSPOT που συμμετέχουν στο πρόγραμμα και φέρουν την ειδική σήμανση εντός του καταστήματος.  Για κάθε 1 ευρώ που δαπανάται σε κατάστημα που συμμετέχει στο πρόγραμμα (αφορά όλα τα ενεργά πακέτα ανά κατάστημα και ελεύθερη χρέωση χρήσης υπολογιστή αλλά και σε αγορές από το bar) προκύπτει ανταμοιβή 10 SPOTS και 10XP, τα οποία πιστώνονται άμεσα στον λογαριασμό του χρήστη. Ο χρήστης δεν μπορεί να αγοράσει SPOTS ή XP με μετρητά ή με άλλο τρόπο συναλλαγής, εκτός και εάν έχει οριστεί διαφορετικά από την εταιρεία. Παράλληλα, οι χρήστες της εφαρμογής αποκτούν πρόσβαση σε ειδικές προσφορές, προσωπικές προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ενημερώνονται για τα νέα της Εταιρείας με αποστολή διαφημιστικού υλικού και κάθε είδους επικοινωνία (έντυπη, email, τηλέφωνο, sms, mms, κ.λπ.). 

Το myINSPOT αποτελείται από πέντε (5) επίπεδα: Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond. Με την εγγραφή του ο χρήστης κατατάσσεται αυτόματα στο 1ο επίπεδο, Bronze και αυτομάτως αποκτά πρόσβαση στα προνόμια του επιπέδου. 

Πιο αναλυτικά,

Α. XP: Τα XP προσδιορίζουν το επίπεδο του προγράμματος στο οποίο ανήκει η χρήστης. Αφορούν δηλαδή, τα XP που κάθε χρήστης συγκεντρώνει αθροιστικά από συγκεκριμένες δραστηριότητες, προκειμένου να γίνει κάτοχος του επιπέδου Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond. Όταν ο χρήστης κατακτήσει ένα επίπεδο αυτομάτως παίρνει δωρεάν ένα συλλεκτικό δώρο myINSPOT. 

Με την εγγραφή στην εφαρμογή ο χρήστης κατατάσσεται στο 1ο επίπεδο, Bronze, και λαμβάνει δωρεάν ένα (1) συλλεκτικό Lanyard & ένα (1) bracelet. 

Στο Silver επίπεδο ο χρήστης θα πρέπει να συγκεντρώσει 4000 SPOTS και λαμβάνει δώρο ένα (1) συλλεκτικό T Shirt.

Στο Gold επίπεδο ο χρήστης θα πρέπει να συγκεντρώσει 8000 SPOTS και λαμβάνει δώρο ένα (1) συλλεκτικό τσαντάκι μέσης.

Στο Platinum επίπεδο ο χρήστης θα πρέπει να συγκεντρώσει 12000 SPOTS και λαμβάνει δώρο ένα (1) συλλεκτικό φούτερ.

Στο Diamond επίπεδο ο χρήστης θα πρέπει να συγκεντρώσει 16000 SPOTS και λαμβάνει δώρο ένα (1) συλλεκτικό “βραβείο”.

Τα δώρα τα παραλαμβάνει ο χρήστης από το κατάστημα το οποίο έχει δηλώσει κατά την εγγραφή του στην εφαρμογή. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας του δώρου από το κατάστημα, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις.  Ο αριθμός των XP που απαιτείται για κάθε επίπεδο, καθώς και τα δώρα, που λαμβάνουν οι χρήστες κάθε επιπέδου, μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε από την εταιρεία, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Β. SPOTS: Τα SPOTS τα συλλέγει ο χρήστης προκειμένου να τα εξαργυρώσει, ανταλλάσσοντάς τα με προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η εφαρμογή ως Δώρα Εξαργύρωσης (τα οποία και μπορεί ο χρήστης να δει σε ειδική κατηγορία μέσα στην εφαρμογή, όπου και έχει προκαθοριστεί από την εταιρεία η αναλογία SPOTS που πρέπει να αποκτηθούν για να εξαργυρωθεί το εκάστοτε δώρο).  Με κάθε εξαργύρωση αφαιρούνται οι αντίστοιχοι πόντοι που αντιστοιχούν στο συγκεκριμένο δώρο. Για τις εξαργυρώσεις που αφορούν το δώρο “Κουπόνι INSPOT bar “ σε περίπτωση που η αξία του είδους εξαργύρωσης από το bar είναι μικρότερη από την αξία του κουπονιού, τότε δεν δύναται να επιστραφεί η διαφορά σε μετρητά ή spots.  Ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή μέσα από το λογαριασμό του να δει τα δώρα που έχει εξαργυρώσει.  Τα SPOTS αφορούν τον κάθε χρήστη ανά κατάστημα ξεχωριστά και δεν μεταβιβάζονται ενώ δεν έχουν αξία μετρητών. Τα SPOTS μπορούν να μειωθούν ή να αντιστραφούν σε περίπτωση ακύρωσης ή επιστροφής παραγγελίας.

Τα δώρα προς εξαργύρωση ανανεώνονται από την εταιρεία ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι χρήστες ενημερώνονται μέσα από την εφαρμογή. 

Σε περίπτωση μη συλλογής SPOTS, μέσω της αγοράς κάποιου πακέτου Internet ή αγοράς από το bar των συμμετεχόντων καταστημάτων,  για διάστημα μεγαλύτερο των 12 μηνών η εταιρεία έχει το δικαίωμα να μηδενίσει τα SPOTS και XP του εκάστοτε Χρήστη.  

Η INSPOT διατηρεί την διακριτική ευχέρεια να αφαιρεί SPOTS & XP από τον χρήστη (έως και μηδενισμό) σε περίπτωση που παρατηρηθεί κακόβουλη χρήση του συστήματος SPOTS & XP, οπότε και εάν έχουν αποκτηθεί με τρόπο που δε βρίσκει την εταιρεία σύμφωνη , η INSPOT μπορεί να απορρίψει τα SPOTS & XP χωρίς καμία προειδοποίηση 

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τα προνόμια της εφαρμογής, την διαδικασία ξεκλειδώματος των επιπέδων και τον τρόπο αξιολόγησης και ανταμοιβής των επιπέδων. Επίσης διατηρεί το δικαίωμα τοποθέτησης ορίων στις φορές που μπορεί να εξαργυρωθεί/χρησιμοποιηθεί ένα προνόμιο ή άλλες δραστηριότητες της Εφαρμογής.ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα μονομερώς να αναστείλει ή και να διακόψει οποτεδήποτε την εφαρμογή, για όσο διάστημα κρίνει αναγκαίο, και οι χρήστες δεν διατηρούν καμία αξίωση εναντίον της σε μια τέτοια περίπτωση.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οι συμμετέχοντες συναινούν ρητώς όπως τα προσωπικά τους στοιχεία χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία ως υπεύθυνη για την επεξεργασία τους είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό της. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Εταιρεία και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της εφαρμογής, ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των συμμετεχόντων, την τυχόν αποστολή των δώρων κ.λπ., καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές-προωθητικές ενέργειες της Εταιρείας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου, όπως ισχύει.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή των στοιχείων τους, που τηρούνται στο εν λόγω αρχείο κατά την Πολιτική Απορρήτου, όπως ισχύει, αποστέλλοντας εμαίλ στο info@inspot.gr 

Σε κάθε περίπτωση, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης σχετικά με τα τηρούμενα προσωπικά δεδομένα που τους αφορούν και αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 Όλα τα Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας επί της εφαρμογής ή σχετιζόμενα με αυτήν καθώς και όλα τα σχετικά έγγραφα και όλα τα αντίγραφά αυτών παραμένουν και αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία της εταιρείας και/ή των υπεργολάβων/δικαιοπαρόχων αυτής. "Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας" σημαίνει δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικά δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων επί βάσεων δεδομένων και καταλόγων και δικαιωμάτων φωτογραφίας), διπλώματα ευρεσιτεχνίας, υποδείγματα χρησιμότητας, δικαιώματα επί σχεδίων, εμπορικά σήματα, εμπορικές επωνυμίες, εμπορικά μυστικά, τεχνογνωσία και κάθε άλλη μορφή καταχωρημένων ή μη καταχωρημένων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αυτοί οι Όροι Χρήσης δεν παρέχουν στον Χρήστη δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην εφαρμογή “myINSPOT” και όλα τα δικαιώματα που δεν έχουν ρητώς εδώ αναφερθεί, διατηρούνται από την εταιρεία και τους υπεργολάβους/δικαιοπαρόχους αυτής. 

Η Apple δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε έρευνα, υπεράσπιση, διευθέτηση ή απόρριψη οποιουδήποτε ισχυρισμού ότι η εφαρμογή iOS MyInsot ή η χρήση του από εσάς παραβιάζει οποιοδήποτε δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτου μέρους.

 

ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

H συμμετοχή στην εφαρμογη καθώς και η παραλαβή των δώρων συνεπάγονται την πλήρη αποδοχή εκ μέρους των συμμετεχόντων των Όρων της εφαρμογής.

Για όποια διαφορά τυχόν προκύψει σχετικά με την εφαρμογή, εφαρμοστέο θα είναι το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικά αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Πολιτική Προστασίας Ιδιωτικότητας  

Η INSPOT λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικότητας των πελατών της. Γι’ αυτό το λόγο ακολουθούμε με αυστηρότητα την ακόλουθη πολιτική προστασίας, η οποία διασφαλίζει το υψηλό επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών και τηρεί απαρέγκλιτα το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο. Με την επίσκεψη και χρήση της Εφαρμογής μας λαμβάνετε γνώση και αποδέχεστε την πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας, που ακολουθεί, και δεσμεύεστε ότι θα κάνετε χρήση της Εφαρμογής μας όπως ορίζουν οι όροι της πολιτικής αυτής. Στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη δέσμευση από την ακόλουθη πολιτική, δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην Εφαρμογή μας και να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.

1. Στοιχεία INSPOT

Τα στοιχεία της Εταιρείας έχουν ως ακολούθως :

Εμπορική Επωνυμία : INSPOT ΙΚΕ

 Διακριτικός Τίτλος : INSPOT

 Έδρα : Στραϊτσα 2, 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη

 ΑΦΜ : 801010748

ΔΟΥ : Ζ Θεσσαλονίκης

Για κάθε διευκρίνιση και παροχή πληροφοριών ο χρήστης/επισκέπτης μπορεί να απευθύνεται στο 2310472556 ή να στείλει εμαίλ στο info@inspot.gr 

2. Αντικείμενο  

Με την παρούσα πολιτική καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις, που τηρούνται από την εταιρεία μας, για την προστασία της ιδιωτικότητας των χρηστών του . Η πολιτική αυτή περιλαμβάνει τους κανόνες, με βάση τους οποίους προβαίνουμε σε τυχόν συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και διασφαλίζουμε την τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών αυτών.

Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί και να αναπροσαρμόζει τη παρούσα πολιτική, όποτε κρίνει αυτό αναγκαίο, ενώ οι εκάστοτε αλλαγές τίθενται σε ισχύ από την δημόσια εμφάνιση αυτών στον Ιστότοπο της στο www.inspot.gr .

Σε περίπτωση κατά την οποία η χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας της Εφαρμογής διέπεται από ειδικότερους όρους χρήσης, οι όροι αυτοί θα ισχύουν από κοινού με τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση σύγκρουσης, υπερισχύουν οι ειδικότεροι όροι χρήσης κάθε υπηρεσίας.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους παρόντες όρους θεωρηθεί άκυρος, παράνομος ή καταχρηστικός για οποιονδήποτε λόγο, οι λοιποί όροι θα παραμένουν έγκυροι και ισχυροί ως έχουν στο βαθμό που δεν έρχονται σε αντίθεση με την βούληση, που εκφράζεται μέσω της παρούσας πολιτικής.

3. Ορισμοί

Για τους σκοπούς του παρόντος ισχύουν οι ακόλουθοι ορισμοί:

α) «Επεξεργασία» - κάθε εργασία ή σειρά εργασιών που πραγματοποιείται, από την Εταιρεία με ή χωρίς τη βοήθεια αυτοματοποιημένων μεθόδων και εφαρμόζεται σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διατήρηση ή αποθήκευση, η τροποποίηση, η εξαγωγή, η χρήση, η διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, η διασύνδεση, η δέσμευση (κλείδωμα), η διαγραφή, η καταστροφή.

β) «Ηλεκτρονικό Μπισκότο» - σύντομο κείμενο κώδικα λογισμικού, που αποστέλλεται προς αποθήκευση από τον διαδικτυακό εξυπηρετητή της Εταιρείας στον Η/Υ του χρήστη σε κάθε είσοδο του τελευταίου στην Εφαρμογή, με σκοπό την επιλεγμένη καταγραφή του ιστορικού περιήγησης του χρήστη εντός της . 

 γ)“Εφαρμογή(app ή application για συντομία) ” - είναι ένα πρόγραμμα υπολογιστή, tablet ή smartphone σχεδιασμένο για να εκτελεί μία ομάδα συντονισμένων λειτουργιών, έργων ή δραστηριοτήτων προς όφελος του χρήστη. 

 δ) «Προσωπικό δεδομένο» – οποιαδήποτε πληροφορία αναφέρεται σε διαδικτυακό/ούς χρήστη/ες της Εφαρμογής .

 ε) «Συγκατάθεση» - η ελεύθερη, ρητή και ειδική δήλωση βουλήσεως που εκφράζεται με τρόπο σαφή, και εν πλήρη επιγνώσει, και με την οποία, ο χρήστης, αφού προηγουμένως ενημερωθεί, δέχεται να αποτελέσουν αντικείμενο τέτοιας επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν.

στ) «Χρήστης» - ο διαδικτυακός χρήστης της Εφαρμογής , στον οποίο αναφέρονται τα δεδομένα και του οποίου η ταυτότητα είναι γνωστή ή μπορεί να εξακριβωθεί, δηλαδή μπορεί να προσδιορισθεί αμέσως ή εμμέσως.

 

4. Είδη Δεδομένων

Κατά την είσοδο και χρήση της Εφαρμογής μέσω της δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού:

 Όνομα

Επώνυμο

Nickname 

Τηλέφωνο  επικοινωνίας

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε χρήστης επικοινωνεί μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή με άλλα μέσα, θα προβαίνουμε σε συλλογή των προσωπικών του δεδομένων, που σχετίζονται με τέτοιου είδους επικοινωνίες, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις σχετικές απαιτήσεις και αιτήματα και να βελτιώνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.

Η Εταιρεία δεν αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα χρηστών – πελατών της, που σχετίζονται με την επιγραμμική (online) πληρωμή των προϊόντων της, όπως αριθμούς και κωδικούς πιστωτικών καρτών. Τέτοιου είδους δεδομένα συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας κατ’ αποκλειστικότητα από και με ευθύνη της συνεργαζόμενης τράπεζας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης και ολοκλήρωσης κάθε πώλησης με τη μέθοδο της ανακατεύθυνσης (redirect), δηλαδή με τη μέθοδο της μεταφοράς του χρήστη από τον ιστοτόπο  σε ιστοσελίδα ευθύνης της εν λόγω τραπεζικής Εταιρείας.

Περαιτέρω, η Εταιρεία μας δεν συλλέγει ούτε αποκτά πρόσβαση με κανέναν τρόπο σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα χρηστών – πελατών της. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε Χρήστης προβαίνει σε ανάρτηση ευαίσθητων δεδομένων στην Εφαρμογή μας, τα εν λόγω ευαίσθητα δεδομένα θα αφαιρούνται μόλις υποπίπτουν στην αντίληψή μας.

5. Σκοποί Επεξεργασίας

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα χρηστών – πελατών της, που αναφέρονται ανωτέρω, για τους ακόλουθους σκοπούς:

Τεχνική δυνατότητα για την απρόσκοπτη λειτουργία της Εφαρμογής.

Φιλική και εύκολη προς τον Χρήστη λειτουργία της Εφαρμογής.

Βελτίωση της εμπειρίας κατά την παροχή των υπηρεσιών μας.

Εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων της Εταιρείας μας απέναντι στους Χρήστες της Εφαρμογής

Βελτίωση και ανανέωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, ώστε να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν περισσότερο στις ανάγκες των πελατών μας.

Καταγραφή καταναλωτικών συνηθειών μέσω της χρήσης ανωνύμων στατιστικών δεδομένων.

Αποστολή ενημερωτικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων προς τους συνδρομητές της εφαρμογής ενημέρωσης μέσω ηλεκτρονικών επιστολών (newsletter).

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δημιουργίας προσωπικού λογαριασμού στην Εφαρμογή αποδέχεστε τη λήψη εμπορικών επικοινωνιών, διαφημίσεων ή/και περιεχομένου εμπορικής φύσης ή σκοπού αναφορικά με υπηρεσίες της επιχείρησής μας ή τρίτων μερών.

Η Εταιρεία μας συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα χρηστών – πελατών της αποκλειστικά και μόνο για τους προαναφερόμενους σκοπούς και μόνο στο απολύτως αναγκαίο μέτρο για την αποτελεσματική εξυπηρέτηση των σκοπών αυτών. Τα δεδομένα αυτά είναι κάθε φορά συναφή, πρόσφορα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται εν όψει των ανωτέρω σκοπών, είναι δε ακριβή και, εφόσον χρειάζεται, υποβάλλονται σε ενημέρωση. Περαιτέρω, τα εν λόγω δεδομένα διατηρούνται μόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου, που απαιτείται, για την πραγματοποίηση των σκοπών της συλλογής και επεξεργασίας τους και διαγράφονται μετά το πέρας αυτής.

6. Συγκατάθεση

Η Εταιρεία μας προβαίνει σε επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των χρηστών της Εφαρμογής:

α) είτε στις περιπτώσεις που ο κάθε χρήστης έχει συγκατατεθεί, έχοντας προηγουμένως ενημερωθεί με την παρούσα πολιτική για το είδος των δεδομένων, το σκοπό και την έκταση της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών.

β) είτε στις περιπτώσεις που η επεξεργασία είναι αναγκαία για την εκτέλεση της εκάστοτε παραγγελίας δώρου, που έχει ανατεθεί από τον χρήστη προς την εταιρεία.

Συγκεκριμένα, με την είσοδό σας στην Εφαρμογή και με την οικειοθελή παραχώρηση προσωπικών σας δεδομένων κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού καθώς και με οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί μας παρέχετε σε εμάς τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων αυτών υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος.

Η δήλωση συγκατάθεσής σας για τη συλλογή και επεξεργασία επιμέρους ή του συνόλου των προσωπικών σας δεδομένων μπορεί οποτεδήποτε να ανακληθεί με την άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης, όπως αυτό προβλέπεται στην παρούσα πολιτική.

 

 7. Εμπορικές Επικοινωνίες

Κατά την δημιουργία προσωπικού λογαριασμού καθώς και κατά την παραχώρηση της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, μας δίνετε και τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη από εμάς ηλεκτρονικών μηνυμάτων με σκοπό τη διαφήμιση και την απευθείας προώθηση προϊόντων / υπηρεσιών μας.

Σε κάθε τέτοιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εταιρεία μας θα σας κοινοποιεί ευδιάκριτα και σαφώς την ταυτότητά μας και θα σας δίνει τη δυνατότητα να αντιτάσσεται και να ζητάτε, με εύκολο τρόπο και δωρεάν, τον τερματισμό της επικοινωνίας.

8. Απόρρητο & Ασφάλεια Πληροφοριών

Η διαδικασία επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία διεξάγεται με τρόπο που να διασφαλίζει το απόρρητο αυτής. Συγκεκριμένα, διεξάγεται αποκλειστικά και μόνο από εντεταλμένο για αυτόν το σκοπό προσωπικό της Εταιρείας, ενώ λαμβάνονται όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

9. Διαβίβαση σε Τρίτους

 Η Εταιρεία μας δεν προβαίνει επ’ ουδενί σε παραχώρησή των προσωπικών δεδομένων χρηστών – πελατών της ή σε διασύνδεση του αρχείου της έναντι οικονομικού ή άλλου ανταλλάγματος με οποιεσδήποτε τρίτες ιδιωτικές επιχειρήσεις, φυσικά η νομικά πρόσωπα, δημόσιες αρχές ή υπηρεσίες ή άλλους οργανισμούς.

Η Εταιρεία ενδέχεται να παρέχει πρόσβαση ή να παραχωρεί: 

δεδομένα σχετικά με ή αναγκαία για την φιλοξενία της Εφαρμογής  στον πάροχο υπηρεσιών διαδικτυακής φιλοξενίας, με τον οποίο διατηρεί συμβατική σχέση. 

δεδομένα σχετικά με ή αναγκαία για την υποστήριξη της εφαρμογής  στην εταιρεία, με την οποία διατηρεί συμβατική σχέση για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης αυτού.

δεδομένα σχετικά με ή αναγκαία για την προώθηση της INSPOT στα social media

Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων από τους παραπάνω συνεργαζόμενους με εμάς φορείς διεξάγεται υπό τον έλεγχό μας και μόνον κατ’ εντολή μας και υπόκειται στην ίδια πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας ή σε πολιτική του ίδιου τουλάχιστον επιπέδου προστασίας.<

10. Γνωστοποίηση Αρχείου

Για τη σύννομη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών - πελατών της η Επιχείρησή μας δύναται τυχόν να προβεί σε έγγραφη γνωστοποίηση προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για τη σύσταση και λειτουργία αρχείου προσωπικών δεδομένων, το οποίο και θα καταχωρηθεί στο Μητρώο Αρχείων και Επεξεργασιών, που τηρεί η εν λόγω Αρχή. Κάθε δε τυχόν μεταβολή της επεξεργασίας θα γνωστοποιείται από την Επιχείρησή μας εγγράφως και χωρίς καθυστέρηση στην Αρχή, όπου απαιτείται από τον νόμο.

11. Δικαιώματα Χρηστών

H Εταιρεία μας προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες τόσο κατά τη φάση της συλλογής όσο και σε κάθε μεταγενέστερη φάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, ώστε να έχετε πλήρη δυνατότητα για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων σας, δηλαδή των δικαιωμάτων ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης, όπως περιγράφονται παρακάτω.

α. Έτσι, ήδη κατά το στάδιο της συλλογής ενημερώνεστε με τρόπο πρόσφορο και σαφή από την παρούσα πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας, που βρίσκεται σε θέση άμεσα ορατή και ανά πάσα στιγμή προσβάσιμη στην κεντρική σελίδα του Ιστοτόπου, για τα εξής τουλάχιστον στοιχεία:

 την ταυτότητα της Εταιρείας,

 τους σκοπούς της επεξεργασίας,

 τους αποδέκτες των δεδομένων,

 τυχόν τρίτους φορείς, στους οποίους τα δεδομένα διαβιβάζονται

 β. Περαιτέρω, έχετε δικαίωμα να αιτείστε και να λαμβάνετε από την Εταιρεία μας εντός εύλογου χρόνου και κατά τρόπο εύληπτο και σαφή, τις ακόλουθες πληροφορίες:

 Όλα τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, καθώς και την προέλευσή τους.

 Τους σκοπούς της επεξεργασίας, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών.

Την εξέλιξη της επεξεργασίας για το χρονικό διάστημα από την προηγούμενη ενημέρωση ή πληροφόρησή σας.

Τη λογική της αυτοματοποιημένης επεξεργασίας.

 γ. Ακόμη, έχετε δικαίωμα να απευθύνετε εγγράφως αντιρρήσεις προς την Εταιρεία μας με αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια επί των προσωπικών σας δεδομένων, όπως διόρθωση, προσωρινή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή. Σε περίπτωση που αιτείστε διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, τα δεδομένα ωστόσο των οποίων ζητείται η διαγραφή είναι αναγκαία για την εκτέλεση σύμβασης που έχει συναφθεί με εσάς, η Εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να απορρίπτει αιτιολογημένα την σχετική αίτηση και να σας ενημερώνει αναλόγως.

 12. Διεθνής Δικαιοδοσία και Εφαρμοστέο Δίκαιο

 Για την επίλυση οποιασδήποτε διαφοράς προκύπτει μεταξύ της Εταιρείας μας και χρηστών – πελατών μας σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας της ιδιωτικότητας και το αντικείμενο αυτής, αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό, χωρίς όμως να λαμβάνονται υπόψη οι κανόνες σύγκρουσής του.

 Σε περίπτωση που διάταξη της παρούσας πολιτικής ακυρωθεί με απόφαση αρμοδίου δικαστηρίου ως μη νόμιμη, έγκυρη και εκτελεστή, το γεγονός αυτό δε θα επηρεάζει το υπόλοιπο των διατάξεών της, οι οποίες θα παραμένουν σε ισχύ και θα εφαρμόζονται κανονικά.