Η inSpot πρωτοπορεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του "Pokemon Go" στην Ελλάδα

Η inSpot πρωτοπορεί πριν την επίσημη κυκλοφορία του
19 07/2016

Η inSpot, η μεγαλύτερη αλυσίδα internet place στην Ελλάδα, καινοτομεί για ακόμα μια φορά και πρώτη προσφέρει εκπτώσεις και οργανώνει συγκεντρώσεις για οπαδούς του «Pokémon Go», το παιχνίδι που μέσα σε λίγες ώρες απέκτησε φανατικούς υποστηρικτές και δημιούργησε μια ενεργή κοινότητα στην Ελλάδα. Η inSpot με σκοπό να ενισχύσει την κοινότητα, οργανώνει πρώτη συγκεντρώσεις στα καταστήματά της.

Παράλληλα, μόνο η inSpot προσφέρει σε όλους τους παίκτες του συγκεκριμένου παιχνιδιού μειωμένες τιμές 10% σε προϊόντα bar, δωρεάν φόρτιση του κινητό τους, ενώ ξεκινάει την Pokémon Week.

Η Pokémon week θα αποτελείται από 5 μοναδικές κληρώσεις δώρων Pokémon, προσφορά του AnimeHouse.gr, που τρέχουν από Δευτέρα 18 Ιουλίου και κάθε μέρα μέχρι το τέλος του μήνα.

Σε όλες τις συγκεντρώσεις, επίσης, σε καταστήματα, θα υπάρχει η δυνατότητα για τους παίκτες να μεγαλώσουν τη συλλογή τους σε Pokémon, καθώς θα υπάρχει ανοικτό Lure module στα κοντινότερα PokéStops

Γεγονός, τέλος, αποτελούν οι επερχόμενες 2ήμερες εκδηλώσεις το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου, σε κεντρικά καταστήματα της αλυσίδας, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οπου θα γίνουν τα πρώτα Gotta Catch 'Em All events. Σε αυτά τα events οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πιάσουν όσο περισσότερα Pokémon μπορούν. Όποιος συγκεντρώσει τα περισσότερα, θα κάνει δικό του ένα Power Bank για να μπορεί να κυνηγάει χωρίς να έχει έγνοια τη μπαταρία του κινητού του!

Follow us on social media