22 VJET
22 VJET
Në industrinë e ESPORTS. Ne jemi një markë e njohur që i dimë nevojat e lojtarëve më mirë se kushdo, sepse ne jemi vetë lojtarë.
REKLAMA TË SUKSESSHME
REKLAMA TË SUKSESSHME
Dhe promovime. Bashkëpunim me ekipet më të mëdha të Esports, Influencers, Gamers dhe kompanitë Esports Gaming
INVESTIM I SIGURT
INVESTIM I SIGURT
Me një marzh të lartë fitimi. Të gjitha dyqanet ekzistuese janë fitimprurëse
PRANI E FUQISHME
PRANI E FUQISHME
Në rrjetet sociale. Konkurset me 2 milionë aplikime. Kompania në pronësi të marketingut dixhital "Astrolabs" me klientë në 9 vende.
INFRASTRUKTURA TEKNOLOGJIKE
INFRASTRUKTURA TEKNOLOGJIKE
Të cilat sigurojnë mbështetje të pandërprerë të rrjetit edhe në rastet më të largëta.
MODELI I APLIKUAR
MODELI I APLIKUAR
Funksionimi i dyqanit që siguron funksionimin praktik më efikas të dyqanit
MBËSHTETJE 24/7
MBËSHTETJE 24/7
Funksionimi i dyqanit që siguron funksionimin praktik më efikas të dyqanit
EDUKIMI I VAZHDUESHËM
EDUKIMI I VAZHDUESHËM
Partnerët në të gjitha mjetet dhe programet e nevojshme
PLOTËSISHT TË PËRGATITUR
PLOTËSISHT TË PËRGATITUR
Dhe me shumë vite përvojë, departamentet e larta janë gjithmonë pranë jush për të ofruar zgjidhje të personalizuara (Teknike, Kërkim dhe Zhvillim, Prodhim, Marketing, Lojëra dhe Media Sociale)
MBËSHTETJE 24 ORË
MBËSHTETJE 24 ORË
Softuer i pronarit "me porosi" që siguron në mënyrë transparente informacionin e investitorit.
STUDIO PRIVATE
STUDIO PRIVATE
Prodhuesit e sporteve elektronike në Athinë dhe Selanik.
ORGANIZIMI I TURNEVE
ORGANIZIMI I TURNEVE
Në të gjitha lojërat e njohura Esports në bashkëpunim me prodhuesit dhe sponsorët kryesorë.

BËHUNI PARTNERI YNË!

Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe bëhuni anëtar i rrjetit tonë.

refresh

A keni parë ndonjë nga dyqanet tona:

Nëse po, cilat prej tyre?:

A jeni i lidhur me industrin e Internet Cafe:

Puna në dygan:

PLANI I INVESTIMEVE:

GJENI PRONË: