KONTAKTONI

Informacion kontakti

Për çdo pyetje, thjesht na dërgoni email dhe mos harroni të na ndiqni në rrjetet sociale!

BËHU ANËTAR I EKIPIT TONË

Ne jemi gjithmonë në kërkim të talenteve të reja për t'iu bashkuar ekipeve tona. Nëse dëshironi të bëheni anëtarë, plotësoni formularin përkatës dhe ne do t'ju kontaktojmë së shpejti!

NA DËRGONI NJË MESAZH

refresh