KARRIERË

Nëse dëshironi të punoni në një dyqan, mund të kontaktonidyqanin direkt në Facebook.

Nëse dëshironi të bashkoheni me fuqinë punëtore tëINSPOT-it, plotësoni formularin, na dërgoni CV-në tuaj dhe ne do t'ju kontaktojmë nëse CV-ja juaj konsiderohet e rëndësishme për një pozicion të hapur pune në INSPOT.

refresh

Bashkangjit CV (.pdf):

attach_file

Bashkangjit letrën e mbulimit dhe referencës (.pdf):

attach_file

INSPOT|news

Lock N’ Go

Lock N’ Go | Inspot

read more
Inspot Care

INSPOT has made a social responsibility movement and offers the possibility of free use of…

read more