Συνέντευξη Δήμητρας Τσιτάκη - Πρόσωπο της inSpot για το μήνα Αύγουστο

Συνέντευξη Δήμητρας Τσιτάκη - Πρόσωπο της inSpot για το μήνα Αύγουστο
25 08/2015

 

inSpot: Πες μας κάποια πράγματα για εσένα.

Με λένε Δήμητρα και είμαι μια φανατική gamer με έφεση στη Φυσική!

inSpot: Μάλιστα! Και πως έγινες gamer;

Έβλεπα βιντεάκια με gamers και μου προκάλεσαν το ενδιαφέρον. Έπειτα, ξεκίνησα να βλέπω lives των φίλων μου και κάπως έτσι “παρασύρθηκα¨και άρχισα να παίζω!

inSpot: Ποιο ήταν το πρώτο παιχνίδι που έπιασες στα χέρια σου; Ποιο είναι το αγαπημένο σου παιχνίδι;

Ξεκίνησα με Metin2 και στη συνέχεια απορροφήθηκα από το LoLάκι,που εξακολουθεί μέχρι τώρα να είναι το αγαπημένο μου. Με έχει κερδίσει γιατί είναι γρήγορο, απαιτεί αφοσίωση και γρήγορα αντανακλαστικά. Δεν είναι τυχαίο που αποτελεί το πιο δημοφιλές παιχνίδι αυτή τη στιγμή.

inSpot: Σαν κοπέλα gamer, πώς σε αντιμετωπίζουν οι φίλοι σου; Gamers και μη.

Αρχικά, νομίζω έχει ξεπεραστεί το στερεότυπο του ότι οι κοπέλες δεν ασχολούνται με το gaming. Πλέον ολοένα και περισσότερες γυναίκες μυούνται στα eSports, γεγονός που κάνει τον κλάδο αυτό ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Αν και στην αρχή οι φίλοι μου που είναι gamers ήταν διστακτικοί απέναντί μου, τελικά θεωρώ πως τους έχω αποδείξει πως το gaming δεν έχει φύλο! Βέβαια οι μη gamers φίλοι μου, ακόμα διστακτικά με αντιμετωπίζουν, αλλά τους δικαιολογώ γιατί δεν γνωρίζουν τον φανταστικό κόσμου του gaming!

inSpot:  Πες μας για το League of Legends, τι παίζεις συνήθως; Ισχύει ότι όλες οι κοπέλες είναι support; Τι rank έχεις φτάσει;

Χαχαχα, εε όχι μόνο support, φήμες! Προσωπικά μου αρέσει να πηγαίνω top και συγκεκριμένα Fiora, για όσους γνωρίζουν. Πάω παντού όμως, teamwork να υπάρχει. Από ranked έχω φτάσει μέχρι και Silver 3.

inSpot: Χαχα! Γνώμη για τη Fiora του DD Warrior Lady; Παρακολουθείς καθόλου την επαγγελματική σκηνή του LoL;

Ο Warrior Lady είναι εξαιρετικός και συχνά «μελετάω» τους αγώνες του για να βελτιωθώ και εγώ. Ναι, παρακολουθώ την επαγγελματική σκηνή του LoL, η οποία με εκπλήσσει συνεχώς! Είναι τρομερό το γεγονός ότι πάρα πολλοί gamers παγκοσμιώς έχουν φτάσει σε επαγγελματικό επίπεδο και κατάφεραν να κάνουν το hobby τους επάγγελμα, κερδίζοντας πολύ μεγάλα ποσά σε τουρνουά. Και πιστεύω ότι οι DD επάξια εκπροσωπούν το χώρο αυτό στην Ελλάδα και ότι πολλοί θα ήθελαν να ήταν στη θέση τους.

inSpot: Έχεις κάποιο αγαπημένο παίκτη ή gamer γενικά; Για κοπέλες επαγγελματίες gamer τι πιστεύεις ότι φταίει και δεν βλέπουμε πολλές;

Από το LoL αγαπημένη μου champion είναι η Ahri,αν και υπάρχουν αρκετοί ακόμα αξιόλογοι. Σαν ομάδα παρακολουθώ και προτιμώ τους Fnatic, ενώ αγαπημένος μου gamer σιγουρα είναι ο xPeke.Σχετικά με τις κοπέλες ένας λόγος που ενδεχομένως  δεν τις απολαμβάνουμε στην επαγγελματική σκηνή είναι το ότι ο χώρος αυτός προϋποθέτει πολλές θυσίες που ίσως δεν είναι διατεθειμένες να κάνουν. Απαιτείται αφοσίωση και προσήλωση μόνο σε αυτό και ίσως οι γυναίκες να αισθάνονται ότι τους στερούνται άλλες, επίσης, αξιόλογες εμπειρίες.

inSpot: Έχεις παραστεί σε gaming events; Ποιο ήταν το αγαπημένο σου ως τώρα;

Δεν έχω παραστεί σε κανένα gaming event ακόμα,γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Όμως θα ήθελα να παρευρεθώ σε κάποιο επόμενο παρτυ του DD Mansion, καθώς άκουσα τα καλύτερα σχόλια για το πάρτυ και τα εγκαίνια του Μαϊου. Είναι γενικά πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η inSpot έχει επιδοθεί στο χώρο των eSports και μας προσφέρει εμπειρίες αντίστοιχες του εξωτερικού.

inSpot: Τότε σίγουρα θα σε καλέσουμε στο επόμενο! Σε ποια καταστήματα inSpot έχεις πάει; Τι σου τράβηξε την προσοχή;

Σας ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να είμαι εκεί! Υπάρχουν πολλά inSpot καταστήματα κοντά σε εμένα. Πηγαίνοντας σε αρκετά από αυτά και βλέποντας είτε το εξωτερικό, είτε το εσωτερικό τους, σου προκαλούν το ενδιαφέρον να μπεις μέσα και να καθήσεις ώρες αμέτρητες.Αυτά που επισκέπτομαι ιδιαίτερα είναι του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων. Το περιβάλλον και η εξυπηρέτηση είναι τέτοια που νιώθεις σαν να είσαι στο σπιτι σου έχοντας όμως τον καλύτερο εξοπλισμό που ενισχύει την όλη εμπειρία.

inSpot: Σε ευχαριστούμε πολύ Δήμητρα για το χρόνο σου! Κλείνοντας υπάρχει κάποιος που θα ήθελες να ευχαριστήσεις;

Να'στε καλά, σας ευχαριστώ και εγώ πολύ! Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω πολύ το Χρήστο από το inSpot Ευόσμου και γενικότερα όλη την ομάδα του καταστήματος! Κάνουν όλοι εξαιρετική δουλειά και το μπράβο τους αξίζει! Επιπλέον, θα ήθελα να δώσω πολλά φιλάκια στο αγορι μου, στο family μου και σε όλες τις φίλες και τους φίλους μου και ιδιαίτερα στα παιδιά στη Χίο. Να περνάτε καλά και να χαμογελάτε. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!!

 

Follow us on social media