ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το πρώτο κατάστημα «inSpot the internet place», εγκαινιάστηκε το 1999 στη Θεσσαλονίκη, στη Ροτόντα. Ήταν ένα κατάστημα με αρχική υποδομή 100 ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα μέγεθος τεράστιο για την εποχή.
 
 
 

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της ιδρυτικής ομάδας ήταν το κατάστημα της Ροτόντας να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς και συνάντησης των φίλων του online gaming και του internet. Ο στόχος αυτός επετεύχθη στο έπακρο και η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Ως αποτέλεσμα, δύο ακόμη καταστήματα «inSpot the internet place» ανοίγουν την επόμενη διετία στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκηςκαι στη Λάρισα!
 

ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Απο το σημείο αυτό κι έπειτα η «inSpot the internet place» εξελίσσεται ραγδαία σε μία μεγάλη αλυσίδα και παρουσίαζει το πρώτο εταιρικό site στο Internet. Ταυτόχρονα, η εμπειρία της εταιρίας στο χώρο των internet cafe παγιώνεται σε τέτοιο βαθμό, ώστε την καθιστά ικανή να θέσει στιβαρές βάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη της.
 

FRANCHISE

Το 2003 ιδρύεται η Ανώνυμη Εταιρία «inSpot» , προκειμένου να προχωρήσει στο στρατηγικό σχεδιασμό και την υποστήριξη ανάπτυξης της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας internet cafe με το σύστημα Franchising. Ένα χρόνο μετά, με έτοιμη την κατάλληλη και πιο πρωτοποριακή υποδομή, πραγματοποιείταιη εξάπλωση της «inSpot the Internet place» σε όλη την Ελλάδα.
 

ΟΝΕΙΡΟ

«inSpot the Internet place» είναι πλέον η μεγαλύτερη αλυσίδα internetplace στην Ελλάδα με καταστήματα από την Ορεστιάδα έως την Κύπρο!
Σήμερα, έχουμε φτάσει να αριθμούμε 90 καταστήματα και 600.000 μέλη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας! Στο προσωπικό μας ανήκουν νέοι και νέες από το χώρο της πληροφορικής, ενώ κάθε μέρα πάνω από 15.000 άτομα επισκέπτονται τα καταστήματα μας.
 

WE LOVE GAMING

Στόχος μας παραμένει πάντα τα καταστήματά μας να αποτελούν τόπο συνάντησης για όλους όσους αγαπούν το online gaming και το Internet. Επιμένουμε στην τελειότητα και φροντίζουμε να διατηρούμε τους χώρους μας υπερσύγχρονους και άνετους, για να πετύχουμε την απόλυτη εμπειρία gaming και τεχνολογίας!

 

 

Follow us on social media