5.500 επισκέπτες στους τελικούς του LGC!

5.500 επισκέπτες στους τελικούς του LGC!
09 03/2017

5.500 επισκέπτες και 36.500 διαδικτυακοί θεατές στους τελικούς του League of Legends Greek Championship στο Ταε Κβον Ντο

Η μεγαλύτερη eSports εκδήλωση των τελευταίων χρόνων!

H inSpot διοργάνωσε τους τελικούς του League of Legends Greek Championship, του μεγαλύτερου πανελλήνιου διαδικτυακού πρωταθλήματος στην Ελλάδα, στο στάδιο Τάε Κβον Ντο στις 28 και 29 Ιανουαρίου, όπου οι 4 φιναλίστ ομάδες διεκδίκησαν τα χρηματικά έπαθλα των 10.000€.

Το εντυπωσιακό δίημερο προσέλκυσε το ενδιαφέρον 36.500 μοναδικών διαδικτυακών επισκεπτών, ενώ περισσότεροι από 3.500 θεατές ζητοκραύγαζαν την Κυριακή σε κάθε φάση του μεγάλου τελικού, καθιστώντας το Esports Innovation την μεγαλύτερη ελληνική eSports εκδήλωση στη χώρα. Πανελλήνιοι πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι παίκτες της ομάδας Instinct , οι οποίοι κέρδισαν το πολυπόθητο κύπελλο και το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ σε ελληνική διοργάνωση.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν eSports παίκτες και γνωστοί αναλυτές αγώνων από την ελληνική σκηνή, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τους γνωρίσει από κόντά και να συνομιλήσει μαζί τους. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν τον εκθεσιακό χώρο, όπου φιλοξενούνταν τα περίπτερα αγαπημένων εταιριών από τον κλάδο του ηλεκτρονικού αθλητισμού, της τεχνολογίας και του Anime & Comic. Το κοινό απόλαυσε, επίσης, δημοφιλείς youtubers, όπως τον Κοντοπίδη, τον επίσημο εκπρόσωπο του Deliveras.gr , τον εντυπωσιακό διαγωνισμό των cosplayers, ενώ την ατμόσφαιρα απογείωσαν στα διαλείμματα γνωστοί τραγουδιστές και χορευτικές ομάδες.

Επίσημοι χορηγοί του League of Legends Greek Championship είναι οι: Deliveras.gr, Hell Energy Drink, Razer, Anime House και CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Θεσσαλονίκη.

Φωτογραφικό υλικό υπάρχει διαθέσιμο εδώ.

Follow us on social media